Familie Sandrine André enorm geschrokken tijdens 'Familie'-opnames: "Heel erg heftig"
COS
Sandrine André enorm geschrokken tijdens 'Familie'-opnames: "Heel erg heftig"
Foto: VTM

Vanavond kunnen we bij VTM terecht voor de ontzettend spannende seizoensfinale van 'Familie'. Véronique (Sandrine André) zal opnieuw een groot aandeel hebben in die finale.

Voor het eerst sinds hij de rol van Cédric overnam in 2017 heeft ook Yanni Bourguignon een groot aandeel in de seizoensfinale. Dat zal de 'Familie'-acteur geweten hebben. Hij viel zelfs even flauw tijdens de opnames van de seizoensfinale.

Tv-moeder Sandrine André was erbij. "Het was heel erg heftig", zegt Sandrine bij HLN Showbits. "Je moet weten: dat was niet zo'n warme dag als vandaag. We waren nog wat vroeger in het jaar. Maar je gaat ervoor, je gaat daar vól voor. Dat is zeer intens."

"Er stond echt wel een stuntteam bij, dat alles in de gaten hield, dat ook op het moment dat het te koud en te heftig werd ons konden berschermen. In mijn geval stond er op een gegeven moment iemand mijn voeten te masseren", verelt de actrice aan Showbits.

Sandrine vroeg zich meteen af waarvoor dat nodig was. "Ze zei: 'Het feit dat jij die vraag stelt, wil zeggen dat het nodig is.' Ik had zelf niet meer in de gaten hoe intens het allemaal was. Op het moment dat iemand mij stond warm te wrijven, zag ik wel dat er met Yanni iets was." Ze zag het team bij hem en wist dat hij in veilige handen was.

Meer nieuws

Meer nieuws

.