Gordon kan zijn oren niet geloven: "Met de dood bedreigd"
COS
Gordon kan zijn oren niet geloven: "Met de dood bedreigd"
Foto: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon was eerder dit jaar weer een tijdje gelukkig in de liefde. De zanger en presentator kreeg een relatie met Australiër Gavin Rozario.

Gordon en Gavin beleefden enkele mooie maar ook turbulente maanden met elkaar. Na amper één maand verbrak Gavin de verloving met Gordon omwille van het gedrag van de presentator. Gavin besloot in Privé de vuile was van Gordon buiten te hangen.

Gordon blijkt de afgelopen maanden een aangifte te hebben voorbereid met zijn juridisch team. Zo loopt er in Nederland al een aangifte tegen Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds en is hij van plan om in Australië aangifte te doen tegen zijn ex.

Het nieuws over de aangifte kwam er nadat Gavin recent foto's deelde van zijn nieuwe vlam Michael Andre Moreau, een Amerikaans nieuwsanker. Een telefoontje naar Gavins nieuwe vriend liep voor Gordon anders af dan hij had verwacht.

"Gisterenavond heb ik die Amerikaanse nieuwslezer gebeld. Hij nam op en zei: 'If you call me again, I will murder your whole family.'", vertelt Gordon in een bericht aan Yvonne Coldeweijer. "Gordon verklaart dat hij door de nieuwslezer met de dood werd bedreigd."

a href=Gordon 
Instagram @lifeofyvonne

Wat Gordon vindt van Gavins nieuwe liefde? "Natuurlijk raakt het me, maar na al zijn vorige respectloze acties ben ik niet eens verbaasd. Ik ben er kapot van geweest, maar nu is wel duidelijk wat voor intenties hij vanaf dag 1 had."

Wat Gordon nog steeds verbijsterd, is dat Gavin zijn verlovingsring en armband nog steeds draagt. "Dat geeft alleen maar aan dat er slechts materiële waarde aan zit en meer niet", besluit Gordon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.