Marina Wally barst in tranen uit: “Zo erg wat mij overkomt”
PMN
Marina Wally barst in tranen uit: “Zo erg wat mij overkomt”
Foto: Photonews

Marina Wally gaat door een moeilijke periode. Ze heeft namelijk gebroken met Hugo Colpaert. Dat was ook de manager van haar vader Eddy.

“Weet je, ik ken meneer Colpaert al zó lang... Hij was papa’s manager, en kind aan huis bij ons. Tussen hen stond ook niet alles altijd tot in de puntjes uitgeschreven. ’t Meeste gebeurde op basis van vertrouwen, en dat was bij mij ook zo. Maar nu gaat dat niet meer”, legt Marina Wally in tranen uit bij Dag Allemaal. Colpaert doet er alles aan om mij te boycotten. Omdat ik nu m’n boekingen zelf doe.” 

“Maar ik ken veel artiesten die zonder theaterbureau werken. En toch krijg ik zulke kwade mails... Ik word er ongemakkelijk van. (begint te wenen) Het is zo erg wat mij overkomt! Echt waar, ik ben er ziek van. Ik ben van alle miserie al elf kilo afgevallen.”

“Ik krijg het verwijt dat ik de boel kapotmaak door voor 50 euro op te treden. Ik zei: ‘Wablief? Ik heb nooit voor vijftig euro opgetreden!’ Ik vraag nu 250 euro, meneer Colpaert vroeg 500 of 600 euro. Waarvan ik dikwijls niet eens de helft zag, of niets. Hij zegt ook dat ik voor hem moet blijven werken, omdat hij mijn pa groot gemaakt heeft en si en la."

Meer nieuws

Meer nieuws

.