Herman Brusselmans kan zoontje Roman geen seconde uit het oog verliezen: “Pas op! Je bent zot, zeker!”
PMN
Herman Brusselmans kan zoontje Roman geen seconde uit het oog verliezen: “Pas op! Je bent zot, zeker!”
Foto: Photonews

Herman Brusselmans is een gelukkige papa. Hij werd voor de eerste keer papa van een zoontje dat luistert naar de naam Roman.

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena werden zes maanden geleden voor het eerst ouders. Roman kwam gezond ter wereld en zoekt nu al zijn eigen weg.

“Het vaderschap is fantastisch, maar het voelt als zestigplusser toch ook een beetje raar aan voor mij”, bedenkt de schrijver zich in Story.

“Ineens komt er een minimensje bij je wonen, waar je elke dag mee bezig bent en onvoorwaardelijke liefde voor voelt, maar ik word een dagje ouder. Op mijn 85ste zal er nog altijd een kind onder mijn dak wonen.”

Roman is nu zes maanden oud. Hij is een erg pientere peuter die heel nieuwsgierig is naar nieuwe dingen.
(Lees verder onder de foto)

We moeten er elke seconde op letten. Roman kruipt ‘s nachts helemaal alleen tot aan het voeteinde van zijn wiegje

Herman en Lena kunnen hun zoontje geen seconde uit het oog verliezen. Hij laat zich al zakken naar het harde tafelblad en maakt aanstalte om te kruipen. “Pas op, je knieën", schrikt papa Herman. “Je bent zot, zeker?”

Lena merkt ook dat ze een erg pienter zoontje heeft. Ze concludeert dat hij voor ligt op zijn leeftijdsgenootjes.

“We moeten er elke seconde op letten. Roman kruipt ‘s nachts helemaal alleen tot aan het voeteinde van zijn wiegje. Misschien wil hij zo snel mogelijk door al die babystapjes heen rennen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.