Herman Brusselmans met de handen in het haar door zoontje Roman, die zeven maanden oud is
COS
Herman Brusselmans met de handen in het haar door zoontje Roman, die zeven maanden oud is
Foto: Photo News

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena werden in februari voor het eerst ouders. Ze mochten hun zoontje Roman verwelkomen. Die is vandaag al zeven maanden oud.

Na de geboorte van Roman zaten Herman Brusselmans en Lena even op een roze wolk. Recente interviews schetsen echter een nieuw beeld. Zo maakte Herman de afgelopen tijd duidelijk dat het vaderschap veel zwaarder is dan hij had verwacht, dat hij niet meer aan schrijven toekomt.

"Het is waar. Kijk, ik ben ongelofelijk smoorverliefd op dat ventje. Maar het is geen kattenpis", benadrukt Herman bij 'De Tafel van Gert' op Play4. "Iedereen met kinderen zal het weten. Roman is geen huilbaby, maar hij zit er toch kort tegenaan."

"Het is niet de gemakkelijkste baby ter wereld; je wordt 's nachts wakker enzovoort. Mijn vriendin neemt ongveer 70 procent van de taken op zich. Ik 30 à 40 procent. Maar zij werkt natuurlijk ook weer", bedenkt Herman zich. "Het is ook puur een fysieke kwestie; je bent moe."

De meeste vrouwen ondervinden na een tijd dat ik een enorme lamzak ben.

Dat ook Hermans relatie door de komst van Roman onder druk is komen te staan, maakten Herman en Lena recent ook bekend in Story. Hermans vorige twee vrouwen hebben hem verlaten. "Lena zegt dat ze begrijpt waarom", vertelde Herman onlangs aan HLN.

"De meeste vrouwen ondervinden na een tijd dat ik een enorme lamzak ben. Ik zit alleen maar aan bureau te schrijven", vertelt Herman in 'De Tafel van Gert'. Lena heeft hem wel enorm veranderd. "Ik doe dingen die ik vroeger nooit deed; op reis gaan, op de tram zitten, op de bus zitten... En koken doe ik ook weleens."

"Lena weet dat ik dat vroeger allemaal niet deed en die zegt dan: 'Dat is normaal dat een vrouw zo'n man verlaat, want je zit gewoon een hele tijd op je lamme kloten en een vrouw moet alles doen voor jou.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.