Op deze manier is Gert Verhulst 20 kilogram afgevallen
PMN
Op deze manier is Gert Verhulst 20 kilogram afgevallen
Foto: Play4

Zondag is er telkens een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. Die kan je bekijken op Play4. Gert Verhulst heeft opvallend nieuws.

Gert Verhulst laat in een interview met Het Laatste Nieuws weten dat hij 20 kilogram afgevallen is. "Ik ben aan het landen nu", zegt hij. "

"Dat is niet makkelijk. Ik denk: nu ga ik terug gewoon leven. Maar je bent telkens bang dat je terug de lucht inschiet, dat is moeilijk. Mijn BMI zit trouwens nog altijd aan de bovenkant."

Gert legt uit dat hij 20 kilogram heeft verloren, wat een indrukwekkende prestatie is. Zijn gewicht is gedaald van 114 kilogram naar 94 kilogram.
(Lees verder onder de foto)

Dit opmerkelijke resultaat werd bereikt dankzij het gebruik van het medicijn Ozempic.

Ozempic is een medicijn dat helpt bij gewichtsverlies bij mensen met obesitas of overgewicht.

Het medicijn vermindert de eetlust en helpt het lichaam beter gebruik te maken van glucose, wat kan resulteren in gewichtsverlies.
(Lees verder onder de foto)

Met zijn openhartigheid over zijn strijd met gewichtsverlies en zijn positieve resultaten, bewijst Gert Verhulst dat niets onmogelijk is als je vastbesloten bent om je doelen te bereiken.

Hij is een bron van inspiratie geworden voor velen die worstelen met soortgelijke uitdagingen.

Mis vanavond de nieuwste aflevering van 'De Verhulstjes' niet op Play4 en inspireer jezelf met het verhaal van Gert Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.