Sven Pichal zal zich mogelijk ziek melden en hij heeft ook bijzonder bezoek gekregen in gevangenis
PMN
Sven Pichal zal zich mogelijk ziek melden en hij heeft ook bijzonder bezoek gekregen in gevangenis
Foto: Photo News

Sven Pichal (44) zit momenteel in de gevangenis. De radiopresentator wordt gelinkt aan kinderporno.

Het is vandaag een belangrijke dag voor Sven. Hij moet voor de raadkamer verschijnen. Die zal beslissen of hij naar huis mag of nog een maand langer in de gevangenis moet blijven.

Het Laatste Nieuws schrijft dat de radiopresentator vanochtend rond 6 uur wakker gemaakt is. Hij is, in dat geval, ook al overgebracht naar de raadkamer in Antwerpen.

Als Sven aangekomen is, is hij nog niet meteen aan de beurt. Er worden nog andere zaken behandeld en dus is het voor hem wachten geblazen, mogelijk uren aan één stuk. Hij zal dus ook een zakje met boterhammen meekrijgen om daar op te eten.

Maar misschien wil Sven gewoon niet naar de raadkamer. Hij zal dan allicht naar ginder worden gebracht met nog andere gevangenen en dat kan iets zijn dat hij niet wil. De presentator zou zich dan ‘ziek’ kunnen melden.

Partner op bezoek
Intussen heeft Sven in de gevangenis ook bezoek gekregen van zijn partner. Dat was afgelopen zaterdag. De twee zagen elkaar in een afgesloten ruimte en achter glas.

Speciaal regime
Sven heeft een speciaal regime in de gevangenis. Hij mag in die ruimte drie keer per week een uur bezoek ontvangen. 

Sven zit ook in een cel apart. Die cel wordt om de 15 minuten gecontroleerd. Een maatregel om een eventuele wanhoopsdaad te vermijden.

Kamp je met donkere gedachten of heb je vragen over zelfdoding, kan je terecht op het gratis nummer 1813 of op de website www.zelfmoord1813.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.