De reden waarom prins William het telefonisch uitmaakte met Kate Middleton
WVDS
De reden waarom prins William het telefonisch uitmaakte met Kate Middleton
Foto: Mr Pics / Shutterstock.com

Dat de relatie van prins William en Kate Middleton net zoals bij iedereen wel eens ups en downs hebben, daar zijn enkele voorbeelden van.

Zo heeft prins William het eens uitgemaakt met Kate over de telefoon. In het prille begin hadden William en Kate zelfs eerder een knipperrelatie.

Royal expert Robert Jobson heeft het in zijn nieuwe boek over een emotioneel beladen telefoongesprek van dertig minuten tussen die twee. Prins William zou Kate verteld hebben dat hij liever zijn eigen weg wilde opgaan.

Een emotioneel beladen telefoongesprek: Elk hun eigen weg vinden

“Uit het niets stelde William ineens voor om uit elkaar te gaan. Hij had het gevoel dat ze een beetje ruimte nodig hadden om hun eigen weg te vinden,” vertelt Robert Jobson hierover.

William gaf toe dat hij het moeilijk vond om zich te binden in een huwelijk, en daardoor voelde Catherine zich verdrietig en verloren. Na al hun jaren samen was dit natuurlijk een enorme klap in het gezicht.”

“Kate was bovendien teleurgesteld dat William besloot dit via de telefoon te doen, en niet face-to-face”, voegt de royalty-expert er nog aan toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.