Béa uit 'Huis Gemaakt' helpt groot misverstand over Bart Appeltans de wereld uit: 'Zo is het gegaan'
LHX
Béa uit 'Huis Gemaakt' helpt groot misverstand over Bart Appeltans de wereld uit: 'Zo is het gegaan'
Foto: VTM

Makelaar Béa Vandendael werd bekend door haar werk in 'Blind Gekocht' op Play4. Tegenwoordig is ze te zien op VTM, in 'Huis Gemaakt'.

Al een jaar voordat ze door VTM werd gevraagd voor 'Huis Gemaakt', had Béa al afgehaakt voor een nieuw seizoen van 'Blind Gekocht'. Ze had namelijk het gevoel dat ze op het punt stond om een burn-out te krijgen.

"Ik was er de kantjes van af aan het lopen. Ik werkte zeven dagen op zeven", vertelt ze aan Dag Allemaal. "Ik sliep slecht, kon me niet meer concentreren."

Ze kon haar werk bij 'Blind Gekocht' niet langer combineren met haar dagelijkse job als vastgoedexperte, en daarom besloot ze eruit te stappen. Kort daarna kwam het aanbod van 'Huis Gemaakt'.

Niet lang na het nieuws over haar 'transfer' bleek dat ook interieurarchitect Bart Appeltans de overstap maakte van 'Blind Gekocht' naar 'Huis Gemaakt'. Daarover bestaat een groot misverstand: veel mensen denken dat het Béa is die Bart naar VTM heeft gelokt.

Dat gerucht klopt niet. "We zijn afzonderlijk benaderd, ik was eerst aan boord", benadrukt Béa. "Bart heeft pas later een voorstel van VTM gekregen."

Uiteraard vonden ze het allebei erg leuk dat ze opnieuw zouden samenwerken, maar ook Bart had zijn eigen redenen om op het aanbod in te gaan. "Ook voor hem was het steeds moeilijker te combineren met zijn job", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.