Birgit Van Mol en partner René hebben prachtig nieuws: "Dikke proficiat allebei!"
COS
Birgit Van Mol en partner René hebben prachtig nieuws: "Dikke proficiat allebei!"
Foto: Photonews

Birgit Van Mol zwaaide in 2021 af als 'VTM Nieuws'-anker. Birgit was al sinds 1998 als een van de vaste nieuwsankers te zien.

Op persoonlijk vlak heeft Birgit Van Mol uitdagende jaren achter de rug (en nog voor de boeg). Acht jaar geleden werd bij haar echtgenoot René Brouwer een ongeneeslijke auto-immuunziekte vastgesteld. 'Mixed connective tissue disease' viseert vitale organen als de longen en het hart.

In de zomer van 2021 ging het helemaal mis. Zeven uur lang zijn dokters bezig geweest met René in leven te houden. "Een mens went aan dingen. Na zeven jaar kennen we niets anders meer dan die ziekte, en de rampspoed die elke seconde op ons kan vallen. Daardoor raken René en ik niet snel meer in paniek", zei Birgit vorige zomer in Humo.

Vakanties plannen, is met de ziekte van René haast onmogelijk. Toch besloten Birgit en René het slechte weer in België even te ontvluchten. Daarvoor hebben ze een goede reden. Op 8 augustus gaven ze elkaar in 1997 het jawoord, intussen al 26 jaar geleden. "En nog elke dag 'ja'", schrijft Birgit bij een foto met haar echtgenoot.

"Proficiat allebei en leve de liefde", reageert Sven Ornelis. "Dikke proficiat allebei!", schrijft Raf Van Brussel. Lies Vandenberghe laat een hartje achter voor haar VTM-collega. "Onvoorwaardelijke liefde, zo mooi", reageert nog iemand. "Het perfecte koppel. Door weer en wind. Heel mooi. Proficiat! Nog lang en gelukkig", reageert nog iemand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birgit Van Mol (@birgit.vanmol)

Meer nieuws

Meer nieuws

.