The Masked Singer Jens Dendoncker moet pijnlijke kritiek incasseren nadat hij 'The Masked Singer' presenteerde
COS
Jens Dendoncker moet pijnlijke kritiek incasseren nadat hij 'The Masked Singer' presenteerde
Foto: VTM

'The Masked Singer' keert volgend jaar terug met een vierde seizoen. Jens Dendoncker zal de presentatie na zijn gesmaakte passage als nieuwe presentator opnieuw voor zijn rekening nemen.

Jens Dendoncker stelt de VTM-kijker vrijdag 25 augustus de najaarsprogrammatie van VTM voor in 'Daar doen we het voor'. Dat doen hij op zijn eigenzinnige en grappige manier voor een zaal vol met mensen die de afgelopen maanden op de sociale media van VTM een reactie achterlieten. De ene reactie was al fijner om te lezen dan de andere.

Ook Jens kreeg over zijn presentatie van 'The Masked Singer' reacties te lezen. "Ik vind Jens een ideale presentator voor dit programma. Hij doet dat supergoed en tof gekleed ook", zei Josiane bijvoorbeeld. "Ik moet eerlijk toegeven dat er ook wat negatieve kritiek kwam", zegt Jens in 'Daar doen we het voor', nu al te zien op VTM GO.

"Veerle zei: 'Versta hem niet goed. Misschien moet hij was dictie gaan volgen.' En Nine vond dat terecht, want die zei: 'Zeg dat wel. Die slikt al zijn woorden in, en spreekt te rap of mompelt.' Dat is geheel terechte feedback, dames. Ik geef dat eerlijk toe: ik durf al eens, zeker na zo'n lange stroeve opnames, wat woorden inslikken. Maar ter mijner verdediging, ik doe dat alleen als er backstage geen frangipanes meer zijn."

"Helaas zijn Veerle en Nine niet de enigen die dat vinden. Het is juist, hè, Anneke?", richt Jens zich tot een dame in de zaal. "Want ons Anneke hier, die schreef: 'Eerst leren praten. Je verstaat er maar de helft van.' Anneke, echt waar, ik doe nochtans echt m'n best. Zodat jij mij vanavond heel duidelijk zou begrijpen, heb ik iets gearrangeerd. Ik ga vanavond zorgen voor een tolk." Waarna Jens plots Dany Verstraeten erbij haalt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.