Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ heeft verrassende nieuwe baan beet
PMN
Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ heeft verrassende nieuwe baan beet
Foto: VTM

Jolien De Neve (32) neemt momenteel deel aan ‘Blind Getrouwd’. Binnenkort weten we of ze getrouwd blijft met Brecht. Jolien heeft nieuws.

Jolien De Neve uit 'Blind Getrouwd' maakt momenteel deel uit van een spannende zoektocht om te ontdekken of haar huwelijk stand zal houden.

Maar terwijl fans in afwachting zijn van het antwoord, heeft Jolien ander nieuws te delen.

Ze neemt afscheid van haar leven als stewardess en maakt zich klaar voor een nieuwe carrière als politieagente.
(Lees verder onder de foto)

De 32-jarige Jolien, die momenteel deelneemt aan 'Blind Getrouwd', heeft haar beslissing onthuld in een interview met Het Nieuwsblad.

Ze vertelde enthousiast dat ze binnenkort aan haar opleiding zal beginnen om haar droom als politieagente te verwezenlijken.

"Dit is altijd een grote droom van mij geweest", legde Jolien uit. "Ik kan nu eindelijk in de voetsporen treden van mijn pépé."

Tien jaar geleden nam Jolien al eens deel aan een selectietest voor de politie, maar destijds koos ze ervoor om haar vleugels uit te slaan als stewardess. Nu voelt ze echter dat het tijd is om haar passie voor rechtvaardigheid na te streven.

Hoewel haar keuze om politieagente te worden niet precies dezelfde carrière is als haar grootvader, die bij de rijkswacht diende, is het een manier voor Jolien om haar respect en bewondering voor hem te uiten.

Ik kan nu eindelijk in de voetsporen treden van mijn pépé

"Mijn mémé was altijd trots dat ik wilde werken bij de politie, ook al is het niet exact hetzelfde als waar mijn pépé bij betrokken was", voegde ze eraan toe.

Met haar vastberadenheid en ijver lijkt Jolien vastbesloten om succesvol te zijn in haar nieuwe loopbaan als politieagente. 

Terwijl haar fans wachten om te zien of haar huwelijk met Brecht zal standhouden, kunnen ze nu ook uitkijken naar haar nieuwe avontuur in het politiewezen. 

Jolien bewijst dat ze niet bang is om haar dromen na te jagen en haar leven in haar eigen handen te nemen. We wensen haar veel succes met haar toekomstige avonturen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.