Zien 🎥 Laura Tesoro overladen met reacties iedereen nadat ze iedereen omver blaast in ‘The Voice Kids’: Je zag het niet op tv
PMN
🎥 Laura Tesoro overladen met reacties iedereen nadat ze iedereen omver blaast in ‘The Voice Kids’: Je zag het niet op tv
Foto: VTM

Elke vrijdag is er bij VTM een nieuwe aflevering van 'The Voice Kids'. Een opname van het programma duurt wel een tijdje. En soms gebeurt er iets tussen de opnames door waarvan ieders mond openvalt.

In het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids' nemen Metejoor en Laura Tesoro plaats als twee van de vier coaches. Het duo heeft onlangs iedereen versteld doen staan tijdens de opnames toen ze samen een duet brachten.

Ze zongen Metejoor's grote hit 'Wat wil je van mij', wat resulteerde in een fenomenale uitvoering. Fans waren meteen enthousiast en vol lof over hun optreden.

Met hun indrukwekkende stemmen en perfecte harmonieën brachten Metejoor en Laura Tesoro een adembenemende prestatie. Het publiek werd weggeblazen door hun muzikaliteit en on-stage chemie. Het duet gebeurde tussen de opnames door en zag je dus niet op tv.

De reacties van fans zijn overweldigend positief. Veel fans lieten weten hoe fantastisch ze het vonden dat Metejoor en Laura Tesoro hun talenten bundelden voor dit geweldige optreden.

"Fantastisch gedaan!", klonk het luidkeels in de commentaren. De fans waren blij verrast door hun samenzang en velen vroegen om meer duetten in de toekomst.

Naast hun gezamenlijke optreden heeft Laura Tesoro ook een belangrijke boodschap van haar fans ontvangen. De fans zijn van mening dat Laura moet beginnen met het zingen in het Nederlands.

Hoewel Laura Tesoro voornamelijk bekend is om haar Engelstalige nummers, lijkt het erop dat haar Nederlandstalige fans graag meer van haar moedertaal willen horen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.