Blind Getrouwd Net voor finale ‘Blind Getrouwd’ maakt Jolien haar conclusie over huwelijk met Brecht bekend
PMN
Net voor finale ‘Blind Getrouwd’ maakt Jolien haar conclusie over huwelijk met Brecht bekend
Foto: VTM

Binnen twee weken is er de grote finale van ‘Blind Getrouwd’. De koppels moeten dan beslissen of ze al dan niet samenblijven. Dat is ook zo voor Jolien en Brecht.

Jolien en Brecht zijn één van de koppels die dit seizoen deelnemen aan 'Blind Getrouwd'.

Binnenkort vindt de langverwachte grote finale plaats, waarin de koppels beslissen of ze al dan niet samenblijven.

Jolien heeft intussen haar conclusie bekendgemaakt over haar huwelijk met Brecht.
(Lees verder onder de foto)

In een interview benadrukt Jolien haar tevredenheid over hoe ze het experiment heeft doorlopen. "Ik ben blij over hoe we het experiment gedaan hebben", klinkt het.

"Ik ben nog altijd superdankbaar voor met wie ze mij hebben samengezet. Ik had het niet beter kunnen treffen dan iemand die er met zo'n intentie in staat."

Het avontuur van Jolien en Brecht begon bij het begin van het seizoen, toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens hun huwelijksceremonie. 
(Lees verder onder de foto)

Hoewel Jolien geen verdere details onthult over haar definitieve beslissing tijdens de grote finale, is het duidelijk dat ze met veel positiviteit terugkijkt op haar huwelijk met Brecht.

Fans van 'Blind Getrouwd' zullen ongetwijfeld uitkijken naar de grote finale, waarin Jolien en Brecht hun definitieve beslissing zullen nemen.

Wat de uitkomst ook mag zijn, Jolien blikt terug op een waardevolle ervaring en is dankbaar voor de kans om de liefde op deze onconventionele manier te vinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.