Staf Coppens doet in nieuw seizoen van ‘Camping Coppens’ vaststelling over zijn twee kinderen Beau en Nora
PMN
Staf Coppens doet in nieuw seizoen van ‘Camping Coppens’ vaststelling over zijn twee kinderen Beau en Nora
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens’ staat in de startblokken. Vanaf dinsdag start het om 20.35 uur bij VTM.

We zijn nu drie jaar later en Staf krijgt steeds meer ervaring als campingbaas. Er staat heel wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van ‘Camping Coppens’.

Van het opzetten van een glampingtent en een spannende schaatswedstrijd voor Nora, tot een duik in een ijzig meer en het spotten van het Noorderlicht. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en mijlpalen met zich mee voor het avontuurlijke gezin. 

Met een camera in de hand en af en toe met de hulp van een cameraploeg, neemt Staf iedereen mee in hun mooiste, maar ook moeilijkste momenten van de voorbije maanden in Zweden.
(Lees verder onder de foto)

“Drie jaar geleden hebben mijn gezin en ik alles achtergelaten om onze Zweedse droom na te jagen: onze eigen camping runnen”, reageert Staf. 

“We vertrokken met een romantisch beeld van wat het zou kunnen worden, maar zitten nu volop in die realiteit. In het nieuwe seizoen van Camping Coppens nemen we de kijkers graag mee in de heropstart van Camp Grinsby, nadat die in een diepe winterslaap was beland.” 

“Veel werk dus, maar ook een schat aan nieuwe ideeën! Ondertussen zijn Beau en Nora in de tienerfase beland en wordt hun Zweeds elke dag beter. En schaatsen? Dat blijft natuurlijk ons familiegeheim voor een ‘ijskoud’ avontuur!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.