Clouseau lokt veel reacties uit: 'Tien Om Te Zien'-kijkers is allemaal hetzelfde opgevallen bij Koen Wauters
COS
Clouseau lokt veel reacties uit: 'Tien Om Te Zien'-kijkers is allemaal hetzelfde opgevallen bij Koen Wauters
Foto: Photonews

De zomervakantie loopt bijna op z'n einde. 'Tien Om Te Zien' zit er sinds vrijdag op. Maar niet getreurd! Het muziekprogramma keert volgende zomer terug.

In de laatste aflevering van 'Tien Om Te Zien' kwamen verschillende artiesten uit de hitparade hun zomernummer nog een laatste keer brengen. We werden ook terug in de tijd gekatapulteerd met Isabelle A en Def Dames Dope. Ook de mannen van Clouseau doken in het archief.

Koen Wauters en Kris Wauters brachten 'Nobelprijs' op de dijk van Westende. Dat nummer brachten ze in 1996 ook al tijdens 'Tien Om Te Zien'. "Prachtig", klinkt het unaniem op sociale media. "Daar word je toch blij van. Schitterend nummer" en "Blijft keigoed" klinkt het nog.

"Clouseau blijft gewoon top", zegt iemand. "Ik blijf fan van Clouseau", reageert nog een kijker. "Elk liedje van hen schreeuw je van begin tot einde mee", laat nog een fan weten. "Is nog altijd een even mooi liedje als toen", lezen we nog. "Wat 'Angels' is voor Robbie Williams, is 'Nobelprijs' voor Clouseau."

"Blijven toppers... hopelijk nog eens een Sportpaleisje", stelt een fan voor. "Mannen, na zoveel jaren nog steeds top en even sexy als toen!", zegt een fan. "Koen en Kris, nog steeds een topduo!", lezen we nog. "Beste groep ooit, blijft toch een knappe gast!"

Charisma

"Hij blijft het goed doen, echt een topper", zegt iemand over Koen. "Koen blijft de beste, mijn idool van toen ik jong was", reageert een andere fan. "Wauw, nog steeds een mega crush op Koen", laat iemand weten. "Nog steeds heel veel charisma", merkt iemand op.

"Het blijft een mooi liedje en Koen blijft er zo goed uitzien", stelt een kijker vast. "Koen ziet er nu beter uit dan toen", vinden verschillende fans. "Koen gaat er steeds beter uitzien", is nog iemand opgevallen. "Koen, je ziet er opnieuw top uit. Blij voor jou, je straalt weer", merkt iemand op.

"Als tiener was ik wel fan van een paar liedjes, maar Koen was toen heel zweverig en hautain. Nu is hij allesbehalve dat. Nu ben ik wel fan!", geeft iemand toe. "Koen is de beste! Waarom schrijven jullie hem dan af als presentator?", klinkt het kritisch tegenover VTM. Koen zal 'Snackmasters' dit najaar niet meer presenteren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.