Dana Winner geschokt door vreselijk drama: “Ronduit verschrikkelijk”
PMN
Dana Winner geschokt door vreselijk drama: “Ronduit verschrikkelijk”

Voor Dana Winner wordt het een eindejaar in mineur. De 58-jarige zangeres kreeg dramatisch nieuws te horen. Ze zal tijd nodig hebben om dit te verwerken.

Dana Winner staat voor drukke weken. Niet alleen heeft ze net een nieuw album uitgebracht, ze tourt ook door Vlaanderen met haar kerstconcerten.

Over een jaar viert ze haar 35-jarig jubileum in de Lotto Arena. Ondanks die leuke vooruitzichten heeft de zangeres groot verdriet.

Op maandag 4 december werd haar entourage getroffen door een vreselijk drama. Het twaalfjarig zoontje van Jan, de music director van Dana's team, is maandag omgekomen bij een verkeersongeval in Heist-op-den-Berg.

“Het is echt verschrikkelijk”, reageert Dana bij Het Nieuwsblad. “Ik denk nu vooral aan wat Jan en zijn gezin moeten doorstaan. Ik werk al tien, vijftien jaar met Jan (die ook les geeft aan de muziekschool van Herentals, red.) samen, we zijn een tandem en hebben mekaar altijd door dik en dun gesteund, dus dit komt enorm hard aan.” 

“We zijn bloemen gaan leggen op de plaats van het ongeluk en ik heb beloofd dat ik zal zingen op de uitvaart. Dat zal bijzonder moeilijk zijn, maar ik móet dit doen voor Jan. Ik kan het niet níet doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.