'De reden waarom Marthe De Pillecyn bij K3 wel eens zou kunnen vertrekken na haar zwangerschap'
PMN
'De reden waarom Marthe De Pillecyn bij K3 wel eens zou kunnen vertrekken na haar zwangerschap'
Foto: Photonews

Marthe De Pillecyn werkt de opnames af van de film ‘K3 en het Lied van de Zeemeermin’. Er komen nog een paar kleinere optredens aan en begin november de release van een nieuw album. Daarna gaat Marthe met zwangerschapsverlof.

Marthe zal ergens begin 2025 moeten bevallen. Studio 100 liet al weten op zoek te gaan naar een geschikte vervangster. Intussen zijn er twijfels gerezen of Marthe nog wel zal terugkeren naar K3.

Intimi benadrukken in Dag Allemaal dat Marthe en haar man Sinerjey zeer op hun privacy gesteld zijn. Iedereen zal een foto willen zien van de baby als die er is. Daar komt wel wat druk bij kijken. Het zou wel eens de reden kunnen zijn waarom Marthe misschien kiest voor een leven buiten de schijnwerpers.

Marthe De Pillecyn zou wel eens zou kunnen stoppen bij K3 na haar zwangerschap om zo meer privacy te krijgen

Bovendien runt Marthe ook nog samen met haar vriend Sinerjey hun dansschool. Afgelopen zomer was ze niet aanwezig op het huwelijksfeest van Hanne Verbruggen omdat Marthe de dag nadien moest optreden bij de dansschool.

De fans van K3 hopen alvast dat Marthe zal blijven. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Eerst gaat bij Marthe alle focus naar de baby die er volgend jaar komt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.