Gert Verhulst stuurt Hugo emotionele uitnodiging: “Zal efkes moeilijk worden”
PMN
Gert Verhulst stuurt Hugo emotionele uitnodiging: “Zal efkes moeilijk worden”
Foto: GoPlay

Gert Verhulst kan je deze zomer bekijken in Plopsaland. Hij brengt daar samen met James Cooke een ‘Zomerrevue’. Dit najaar keren ook ‘De Verhulstjes’ terug op televisie.

Gert Verhulst bezit een prachtige villa in het zonnige Saint-Tropez. Onlangs heeft hij zijn goede vriend Hugo uitgenodigd voor een bezoek, een bijzonder moment omdat het de eerste keer is dat Hugo na het overlijden van zijn geliefde Nicole naar die plek afreist. Gert heeft overtuigend zijn best gedaan om Hugo te overhalen, wetende dat deze stap hoogst emotioneel zou zijn.

In een recent interview met Dag Allemaal komt Gert terug op de situatie: “Zoiets ligt natuurlijk heel gevoelig.” Hij herinnert zich nog goed het laatste verblijf van Hugo en Nicole in Saint-Tropez, waar ze samen met hem een gezellige avond hebben doorgebracht. "We hadden toen afgesproken om samen te gaan dineren, maar de omstandigheden waren anders."

Gert Verhulst kon Hugo overtuigen om terug naar Saint-Tropez te komen

Gert merkt bovendien op dat Nicole zich destijds niet goed voelde. Haar verlangen om naar huis te gaan was groot, het was duidelijk dat haar dementie erger werd. “Hugo vond het ontzettend moeilijk, want deze plek herbergt zoveel mooie herinneringen. De sfeer die ooit zo levendig was, leek nu verloren te zijn.”

Ondanks zijn aarzeling gaf Gert Hugo het advies: “Hugo, je moet het verleden loslaten en deze plek opnieuw omarmen. Het zal in het begin moeilijk zijn, dat begrijp ik, maar het zou zo zonde zijn als alleen de negatieve herinneringen je bijblijven, terwijl jullie altijd zo gelukkig samen zijn geweest.” Gert slaagde erin om Hugo te overhalen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.