Gustaph heeft geweldig nieuws te melden
PMN
Gustaph heeft geweldig nieuws te melden
Foto: Photo News

Het was ongetwijfeld ook het jaar van Gustaph. Hij kende met zijn ‘Because of You’ zijn definitieve doorbraak in Vlaanderen. Hij vertegenwoordigde met dat nummer ook ons land op het Eurovisiesongfestival.

Het afgelopen jaar was zonder twijfel een mijlpaal voor Gustaph. Met zijn hit 'Because of You' brak hij definitief door in Vlaanderen en wist hij zelfs ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

Nu heeft de zanger groot nieuws te melden. In een interview met Het Nieuwsblad kondigt hij aan dat hij bezig is met het maken van een nieuw album.

"Ik ga een album maken", verkondigt Gustaph met enthousiasme. Hij voegt eraan toe: "In mijn carrière, zowel als Stef als Gustaph, heb ik al twee albums gemaakt."

"Helaas zijn deze door omstandigheden nooit uitgebracht. Maar deze keer wordt het de derde keer, goede keer."
(Lees verder onder de foto)

Voor Gustaph is dit album een belangrijke stap in zijn muzikale reis. Hoewel hij al eerdere albums heeft opgenomen is hij vastbesloten om deze keer succesvol te zijn en zijn fans te laten genieten van zijn muziek.

Met zijn nummer 'Because of You' wist Gustaph al hoge ogen te gooien in Vlaanderen. Het nummer was een instant hit en werd veel gedraaid op de radio.

Het behalen van de finale op het Eurovisiesongfestival was een fantastische prestatie van de zanger. Nu is Gustaph vastbesloten om zijn muzikale carrière verder uit te bouwen en zijn fans nog meer te bieden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.