Hanne, Marthe en Julia van K3 krijgen geen fijn nieuws van werkgever Studio 100
COS
Hanne, Marthe en Julia van K3 krijgen geen fijn nieuws van werkgever Studio 100
Foto: Photonews

De meisjes van K3 zien hun droom volgend jaar uitkomen. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman zullen in hun eerste musical schitteren.

Nadat Karen, Kristel en Kathleen 'De 3 Biggetjes' in 2003 en 2007 tot leven brachten, is het vanaf februari 2024 aan Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. De K3'tjes verkochten al meer dan 70.000 tickets voor de musical.

Alle rollen zijn verdeeld, ook die van de wolven. Al blijft hun identiteit nog even geheim. Maar niet voor lang meer. "Daar hoeven de mensen echt niet meer zo lang op te wachten. En dat vinden we zelf ook wel fijn, want dan mogen we gewoon eindelijk zeggen wie onze wolfjes zijn", zegt Julia aan HLN Showbits.

Intussen blijft K3 van het ene naar het andere zomerfestival rijden en dan kan het nummer 'De 3 Biggetjes' natuurlijk nooit ontbreken. In september kunnen de meisjes even bekomen van een druk voorjaar en even drukke zomer. In september is er tijd voor twee weken vakantie.

Of ze er daarna meteen invliegen met de voorbereidingen van 'De 3 Biggetjes'? Verrassend genoeg niet. De repetities staan pas gepland in het voorjaar. De première staat al gepland voor 10 februari. "Dus we hebben niet zo lang om te repeteren, maar dat komt altijd goed", zegt Julia. Hanne en Marthe stemmen in. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.