Julia Boschman van K3 heeft fantastisch nieuws over Remi De Smet uit 'K2 zoekt K3'
COS
Julia Boschman van K3 heeft fantastisch nieuws over Remi De Smet uit 'K2 zoekt K3'
Foto: Instagram @remi_de_smet

In 2021 gingen Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen op zoek naar een nieuwe K3-collega. Die vonden ze bij de Nederlandse Julia Boschman.

In totaal schreven 22.690 kandidaten zich in voor 'K2 zoekt K3'. Voor het eerst waren niet alleen meisjes welkom om auditie te komen doen. In de studioshows maakten nog drie jongens kans op een plekje bij K3: Dirk, Luca en Remi.

Remi was geen onbekende bij Studio 100. Hij speelde de kleine Robin in de musical 'Robin Hood', maar werd vooral bekend als Wickie in de musical 'Wickie De Viking'. Ook na 'K2 zoekt K3' blijft Remi aan de slag in de entertainmentwereld.

Voor Studio 100 was Remi recent in de 'Bumba'-show te zien en sinds kort is hij als Bertus Bandiet het nieuwe maatje van Piet Piraat. Ook in andere producties was Remi, die aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten studeerde, de afgelopen jaren te zien.

Nu deelt K3'tje Julia Boschman geweldig nieuws over haar goede vriend. "De liefste Lenny Tosserams (Remi's vriendin, red.) en Remi De Smet spelen binnenkort mee in 'Mamma Mia'", laat Julia weten via Instagram Stories.

Het gaat om de Nederlandse versie van de muscial. Die is al vanaf eind augustus in de Nederlandse zalen te zien. Lenny is deel van het ensemble en Remi is een swing, iemand die een understudy vervangt. Leuk detail: de poster van 'Mamma Mia' hangt naast die van 'De 3 Biggetjes'.

Julia en Remi uit 'K2 zoekt K3'
Instagram @juliaboschman_

Meer nieuws

Meer nieuws

.