Koen Crucke zwaar ontgoocheld: “Echt schandalig!”
ASX
Koen Crucke zwaar ontgoocheld: “Echt schandalig!”
Foto: Photonews

In een openhartig interview met Het Laatste Nieuws vertelde Iris Vandenkerckhove, beter gekend onder haar artiestennaam Wendy Van Wanten, openlijk over haar pensioen. De zangeres moet het rooien met 1500 euro, een bedrag waarmee ze naar eigen zeggen niet rondkomt.

Ook enkele andere bekende Vlamingen laten ons nu een kijkje nemen in hun pensioenrekening. Onder meer acteur en zanger Koen Crucke speelt open kaart. “Ik ben gestart met 875 euro, ondertussen is dat wel al opgelopen tot 1200 euro”, bekent Koen.

Een bedrag waar de zanger “nog altijd geen zotte dingen mee kan doen.” De zanger vertelt dat het vooral wederhelft Jan is die zich met de financiën in het huishouden bezighoudt. “Door hem ben ik met pensioensparen gestart”, vertelt Koen.

“Toen ik op mijn 65e het bedrag van dat pensioensparen uitbetaald kreeg, was ik nog eens zwaar ontgoocheld. Daar ging nog eens 35% aan belastingen af. Echt schandalig”, aldus Koen.

“Gelukkig hebben wij al die jaren netjes gespaard. Moestwen we geen eigendom gekocht hebben, dan zouden we het nu moeilijk hebben. Ik blijf werken, maar dat heeft niets met rondkomen te maken. Ik kan niet zonder spelen en zingen”, besluit Koen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.