Kristel gelooft haar oren niet bij verloofde Regi en zet hem stevig op zijn plaats
COS
Kristel gelooft haar oren niet bij verloofde Regi en zet hem stevig op zijn plaats
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten stapt in 2024 in het huwelijksbootje. In april vroeg de dj zijn vriendin Kristel Hubeny ten huwelijk in Zuid-Afrika.

De voorbereidingen van het huwelijk zijn al volop aan de gang. Kristel Hubeny en Regi Penxten namen al een weddingplanner in dienst. Kristel heeft carte blanche gekregen van haar toekomstige. Al weet ze wel dat ze voor een goede selectie wijnen bij haar verloofde moet zijn.

Regi is een echte wijnliefhebber. Al is hij naar eigen zeggen niet iemand die zijn wijnkennis aan iedereen ligt te verkondigen. "Ik haal graag al eens een goeie fles boven, maar dan wel zonder een hele uitleg over boeketten en aroma's, en hoelang welke druiven in de zon hebben gerijpt", zegt hij in Humo.

"Ik drink overigens een pak minder dan vroeger, omdat mijn nieuwe madam het niet normaal vond wat ik dagelijks verzette", geeft Regi toe. Nu zit hij aan twee, hooguit drie glazen per dag of drinkt hij soms helemaal niets. 

"Chance wel dat ik er totaal geen moeite mee heb om na twee glazen te stoppen. Van collega's die het er lastiger mee hebben, weet ik dat dat een goeie eigenschap is", aldus Regi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regi (@realregi)

Meer nieuws

Meer nieuws

.