Laura Tesoro over haar relatie met Jordan: "Dan waren we al lang niet meer samen"
COS
Laura Tesoro over haar relatie met Jordan: "Dan waren we al lang niet meer samen"
Foto: Instagram @lauratesoro

Laura Tesoro is al vijf jaar dolgelukkig in de liefde. In 2018 liep ze Jordan Butler tegen het lijf; het was praktisch liefde op het eerste gezicht.

Laura Tesoro ontmoette Jordan Butler op een zomerbar in Antwerpen tijdens het WK voetbal. Vijf jaar later zijn Laura en Jordan nog steeds smoorverliefd. Laura noemt Jordan haar "stabiele factor". Veel van haar zelfverzekerdheid op het podium dankt Laura aan hem.

Jordan kiest niet voor een leven in de spotlights dat bij Laura's job hoort. "Ik zou het ook begrijpen als het hem onrustig maakt. Maar het tegendeel is waar", zegt de zangeres en presentatrice in NINA.

Laura's ultieme doel in gelukkig zijn. "Dat ben ik al, maar het is ook iets waar ik aan werk. Niks is vanzelfsprekend", weet Laura. " Aan elke relatie - met je lief, familie, vrienden - moet je werken. Je kan geen goede energie verwachten als je er zelf geen energie in steekt."

"Zelfs al ben ik gelukkig in de liefde en zie ik Jordan doodgraag: dat komt niet vanzelf. Mochten we daarvan uitgaan, we waren al lang niet meer samen", besluit Laura Tesoro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.