Luc Appermont geeft de échte reden waarom hij en Bart Kaëll een tijdje uit elkaar waren
PMN
 Luc Appermont geeft de échte reden waarom hij en Bart Kaëll een tijdje uit elkaar waren
Foto: Photonews

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn een populair koppel in Vlaanderen. De twee zijn heel gelukkig bij elkaar, maar het is wel even anders geweest.

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn een tijdje uit elkaar gegaan. Luc blikt in Primo terug op die periode: “Die periode was een zegen,” zegt hij zonder aarzelen.

De presentator geeft de échte reden waarom het misliep tussen hen: “Bart werd verliefd op een andere jongen, als gevolg van het feit dat ik hem te hard wilde kneden naar mijn voorbeeld.”

Luc Appermont en Bart Kaëll waren tijdje uit elkaar omdat Bart verliefd geworden was op een andere jongen

“Ik was er toen echt van overtuigd dat ik Bart definitief kwijt was, maar uiteindelijk bleek de liefde te groot om te laten verwateren, en hebben we elkaar opnieuw gevonden.”

Luc heeft zijn lesje geleerd. “De les die ik toen heb geleerd, is dat je je partner niet kunt veranderen. Je kunt alleen jezelf veranderen. Die relatiepauze heeft ons zelfs nog dichter bij elkaar gebracht. Volgend jaar vieren we onze tiende huwelijksverjaardag, iets waar we allebei naar uitkijken. Onze relatie is een enorme bron van geluk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.