Margriet Hermans vindt het heel erg wat ze hoort over Julie Vermeire
COS
Margriet Hermans vindt het heel erg wat ze hoort over Julie Vermeire
Foto: VTM

Margriet Hermans kennen we als zangeres, ex-politica en tv-gezicht. De muziekmicrobe gaf ze door aan haar dochter Celien Hermans.

Margriet Hermans beleefde vorig jaar een bijzonder succesvol jaar. Haar 'Liefde Voor Muziek'-deelname zette haar weer op de kaart als zangeres. Haar cover 'Lekker Blijven Hangen' leverde haar zelfs de 'Zomerhit'-overwinning op.

Dochter Celien Hermans hoopt ook een mooie carrière uit te bouwen als zangeres. De geweldige stem heeft ze alvast geërfd van haar moeder. Dat Margriet haar moeder is, zorgt hier en daar ook wel voor kritiek.

Voor BV-kinderen in dezelfde branche als hun ouders, klinkt weleens het verwijt dat deuren makkelijker opengaan. Sommigen hebben dan ook het gevoel dat ze zich harder moeten bewijzen.

"Ik weet niet of ik me harder moet bewijzen. Ik heb wel een grotere drang om te tonen dat ik meer ben dan de dochter van. Ik wil laten zien wat ik kan", zegt Celien in Humo. 

"De kinderen van Gert Verhulst krijgen ook de kritiek dat ze op het succes van hun vader zouden teren", zegt Margriet in het weekblad. "Net als de kinderen van Jacques Vermeire. Zijn dochter Julie moet ocharme al naar een psychiater. Dat vind ik erg."

Meer nieuws

Meer nieuws

.