Metejoor mag het eindelijk aankondigen: "Ik heb groot nieuws"
COS
Metejoor mag het eindelijk aankondigen: "Ik heb groot nieuws"
Foto: VTM

Metejoor timmert al meer dan vijf jaar een carrière in de muziek. In 2021 brak de sympathieke Kempenaar eindelijk door bij het grote publiek.

Metejoor scoorde aan het begin van 2021 zijn eerste nummer 1-hit met '1 op een miljoen'. Al zijn volgende nummers - waaronder 'Rendez-Vous', 'Ze meent het', 'Dit is wat mijn mama zei', 'Kijk ons nou' en 'Wat wil je van mij' - deden het een voor een enorm goed in de hitlijsten.

Behalve 'Wat wil je van mij' met Hannah Mae staan alle hitsingles van Metejoor op het debuutalbum van de zanger: 'Metejoor'. Het is voorlopig het enige album dat Joris Van Rossem, zoals de zanger echt heet, uitbracht. Maar dat is het niet voor lang meer, zo blijkt nu.

"Lieve vriendjes, ik heb groot nieuws. September begint morgen en in september komt er een nieuw album", kondigt Metejoor aan op Instagram Stories. "Ik ga nog niet aan je neus hangen op welke dag precies, maar in september komt er een nieuw album."

"In september komt er ook een nieuw single", laat hij nog weten. "En in november, 3 en 4 november, staan we voor het eerst in het Sportpaleis. Dus staan jullie ook voor het eerst in het Sportpaleis voor een volwaardige Metejoor-show."

"Wil je nu van alles op de hoogte blijven en wil je als eerste de nieuwtjes in je mailbox ontvangen, dan moet je jezelf registreren voor de nieuwsbrief en dan weet jij straks alles als eerste en ben jij er als eerste bij en weet jij welke leuke dingen er op het schema staan

Meer nieuws

Meer nieuws

.