Na nieuws over Julia Boschman en Louis Thyssen: Louis' ex heeft opvallende boodschap
LHX
Na nieuws over Julia Boschman en Louis Thyssen: Louis' ex heeft opvallende boodschap
Foto: Photonews

Het hoge woord is eruit: K3'tje Julia Boschman heeft een vriend. De gelukkige is 'Nachtwacht'-acteur Louis Thyssen.

Er werd al een tijdje over gespeculeerd, en de geruchten blijken waar te zijn. Op de première van 'Hoog in de lucht', de nieuwe voorstelling van Sven De Ridder, maakten Julia Boschman en Louis Thyssen bekend dat ze bij elkaar de liefde gevonden hebben. 

Ze leerden elkaar kennen bij Studio 100, waar Louis in 'Nachtwacht' acteert. De afgelopen maanden werkten de twee intensief samen in de K3-musical 'De 3 biggetjes'.

Hoewel Julia en Louis samen erg gelukkig zijn, was het begin van hun relatie niet makkelijk. Tot voor kort was Louis immers nog samen met zijn ex Liesl.

Zij is de afgelopen tijd op TikTok erg openhartig geweest over hun pijnlijke breuk. "Mijn instorting voelde als doodgaan" en "Het rood onder mijn ogen is er omdat mijn huid verbrand is van het vele huilen", viel er daar de laatste tijd onder meer te zien. 

Uit recentere posts blijkt gelukkig dat het intussen beter met haar gaat, meldt Dag Allemaal. In enkele filmpjes zien we haar zelfs glimlachend door prachtige Zuid-Franse stadjes dansen.

Daarbij deelt ze ook een opvallende boodschap. "Ik dacht dat het leven enkel zwart of wit kon zijn, maar het is van goud", concludeert ze na een ontzettend moeilijke periode.

Meer nieuws

Meer nieuws

.