Nadat CAMILLE derde album in drie jaar uitbrengt: Manager trekt aan de alarmbel
COS
Nadat CAMILLE derde album in drie jaar uitbrengt: Manager trekt aan de alarmbel
Foto: VTM

Het gaat enorm hard voor Camille Dhont. Na haar Lotto Arena-concerten en SOS-theatertour staat de piepjonge zangeres in mei 2024 in het Sportpaleis.

Camille Dhont is nog maar 22 jaar oud en nu al een van de grootste sterren van het land. Zopas bracht de zangeres haar derde album in drie jaar tijd uit. Tussen alle concerten door staat ze ook op de set van haar telenovelle 'Milo', die vanaf 2024 te zien zal zijn bij VTM.

Na '#LikeMe' sprong Camille op een sneltrein die sindsdien niet meer gestopt is. Of ze weleens stilstaat bij haar succes van de afgelopen jaren? "Misschien niet genoeg, misschien moet ik wat vaker stilstaan bij het succes", bedenkt ze zich in De Zondag.

"Na die dubbele platina had ik het gevoel dat ik een feestje moest organiseren, om er even van te genieten. Anders vliegt het allemaal zo voorbij; alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar dat is het absoluut niet. Het is supermaf, al dat succes, maar ik ben wel heel blij dat mijn harde werk zo'n mooi resultaat oplevert."

Tijd voor vakantie heeft Camille ook amper. Al vindt ze dat helemaal niet zo erg. "Het is eigenlijk een droom die uitkomt. Dit is exact wat ik wil. Ik ben namelijk heel erg gedreven; volgens mijn manager (William Vaesen, red.) zelfs iets te gedreven. Ik vind het geen optie om alles op mijn gemak te doen. Ik wil gaan!", aldus de zangeres.

Meer nieuws

Meer nieuws

.