Niels Destadsbader gaat ongelofelijke uitdaging aan: "Heb mij net ingeschreven"
LHX
Niels Destadsbader gaat ongelofelijke uitdaging aan: "Heb mij net ingeschreven"
Foto: VRT

Niels Destadsbader was vanochtend wel héél vroeg uit de veren. Daar had hij een goede reden voor.

Héél vroeg tijdens de uitzending van 'Goeiemorgen morgen' belt Peter Van de Veire met niemand minder dan Niels Destadsbader. Die ligt niet meer in zijn bed, maar is door de straten van Deerlijk aan het lopen.

"Ik heb een heel slechte nacht gehad. Je kent dat wel, dat je ligt te woelen en na te denken", vertelt hij. "En wat kan je het best doen als je een slechte nacht hebt gehad? Je dag goed beginnen. Dus ik dacht: we gaan gewoon lopen."

'Gewoon lopen' kan je het echter niet noemen. Niels heeft namelijk een enorm straf doel voor ogen. "Ik heb mij net ingeschreven om in april een marathon te lopen in Wenen", onthult hij. "Hopelijk verlies ik wat kilo's, zowel in de buik als in het hoofd."

Het is niet de eerste keer dat hij een marathon loopt: ook twaalf jaar geleden deed hij het al eens. "Maar laat ons zeggen dat er in die twaalf jaar veel gebeurd is. Ik ben veel naar café Soeur Sourire en café De Statie geweest in Deerlijk. Dus ik zal er volgens mij iets harder voor moeten trainen, maar we gaan ervoor."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goeiemorgen Morgen! (@goeiemorgen.morgen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.