Niels Destadsbader geeft eindelijk de reden waarom zijn relatie met Nele ten einde kwam: Ze waren zes jaar samen en hij is peter van haar kindje
PMN
Niels Destadsbader geeft eindelijk de reden waarom zijn relatie met Nele ten einde kwam: Ze waren zes jaar samen en hij is peter van haar kindje
Foto: VRT

Niels Destadsbader zien we in het najaar terug bij VRT1 met een nieuw programma. Afgelopen zomer was hij ook de presentator van ‘Zomerhit’.

Niels Destadsbader is vrijgezel. Het neemt niet weg dat hij al enkele lange relaties achter de rug heeft. Dat was ook zo met Nele.

“Ik ben zes jaar samengeweest met Nele. We hebben vijf jaar samengewoond”, legt Niels uit in de MNM-podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen’.

Hij geeft ook de reden waarom het misgelopen is. “Op een bepaald moment is Nele vertrokken. Ze had een kinderwens en ik was daar nog niet klaar voor. Ik was de hele tijd bezig met mijn job.”
(Lees verder onder de foto)

Nele vond liefde bij iemand anders. “De kinderen zijn er dan voor Nele gekomen. Bij de geboorte van haar tweede kindje, Dré, hebben Nele en haar vriend samen aan mij gevraagd om peter te worden van hun kind”, vertelt Niels.

Het deed dat wat met hem. “Ik vond dat zo’n mooi moment. Dat geeft aan dat we elkaars geluk heel hard gunnen.”

De kinderen zijn er dan voor Nele gekomen. Bij de geboorte van haar tweede kindje, Dré, hebben Nele en haar vriend samen aan mij gevraagd om peter te worden van hun kind

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Nele had ook een heel leuke manier gevonden om het hem te vragen. “Ik moest een koptelefoon opzetten. Nele is er voor gekend dat ze altijd zingt, hoewel ze niet kan zingen. Ze zingt zo slecht dat het heel goed wordt.”

“Ze zei tegen mij dat ze een liedje had moeten maken voor haar werk en ik had niets door. Ze had uiteindelijk een eigen tekst geschreven op ‘1 op een miljoen’ van Metejoor."

“Nele had in de tekst geschreven dat we samen begonnen waren maar dat helemaal anders gelopen is. Ze zouden zich geen betere peter kunnen inbeelden dan ik. Dat was zo’n intens moment.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.