Niels Destadsbader moet grote misvatting over zichzelf rechtzetten
COS
Niels Destadsbader moet grote misvatting over zichzelf rechtzetten
Foto: Photonews

Niels Destadsbader is een van de bekendste gezichten in de showbizz. Als zanger, acteur en presentator wordt hij overal herkend.

Door zijn bekendheid hebben veel mensen het gevoel dat ze Niels Destadsbader echt kennen. Natuurlijk zijn er ook misvattingen over de zanger. Wat de grootste is? Daar moet hij in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' toch even over nadenken.

"Er zijn weleens mensen die aan mij vragen: 'Ben jij altijd zo blij?' Omdat ik blijkbaar een soort positiviteit of goesting uitstraal, maar dat is natuurlijk niet altijd zo. Ik kan ook heel verdrietig zijn, vervelend doen tegen mensen, ik kan op bepaalde dagen ook heel weinig verdragen, maar of dat nu een grote misvatting is..."

Volgens Niels is er wel een nog grotere misvatting. "Ooit was er een journalist die daarmee begonnen is en die heeft mij de stempel van 'ideale schoonzoon' gegeven. Op een of andere manier zijn we nu zestien jaar later en dat is precies overeind gebleven. En dat vind ik wel straf eigenlijk", zegt Niels.

"Pas op, ik ben een lieve, hè. Of ik denk dat toch, maar de ideale schoonzoon? Dat denk ik toch niet. Maar ik vind het goed, hè", lacht hij. "Ik ben bijvoorbeeld iemand die altijd als laatste het café sluit. Dat gaat een ideale schoon zoon niet doen. Ik zal bijvoorbeeld ook altijd elke verjaardag vergeten."

"Ik heb dat eens gehad met een vriendin. Ik belde die om te weten hoe het met haar was. Tien minuten gebeld, neergelegd en die stuurt een minuut later: 'Meen je dat nu?'" Hij belde terug en wat bleek... het was haar verjaardag.

Meer nieuws

Meer nieuws

.