Ondanks moeizame relatie met zoon, heeft Wendy Van Wanten nog één grote droom
WVDS
Ondanks moeizame relatie met zoon, heeft Wendy Van Wanten nog één grote droom
Foto: Photo News

Wendy Van Wanten of Iris Vandenkerckhove heeft al heel wat watertjes doorzwommen in haar leven. De zangeres heeft zowel ups als downs gekend.

Ze heeft drie kinderen: Dylan, Clément en Estelle. De relatie met haar oudste zoon Dylan is eerder zeer moeizaam te noemen. Zelf zegt ze over haar kinderen in Het Laatste Nieuws: "Estelle is heel zelfstandig. Clément is meer het aanhankelijke type en de derde, nu ja, die is weggevlogen." 

Haar dochter Estelle is momenteel de enige die nog thuis is en waarvoor Wendy kan zorgen. Haar kinderen zijn haar heel dierbaar. En voor de toekomst heeft ze ook nog dromen. 

"Het is mijn droom om ooit alle kinderen en kleinkinderen weer samen rond de tafel te krijgen. Dat is op dit moment geen haalbaar scenario, maar misschien hoeft dat niet altijd zo te blijven." 

Zoon Dylan en zijn ex-vrouw Katrijn hebben met Lucia en Monalisa twee tienerdochters, de twee enige kleinkinderen van de zangeres tot nu toe. Doordat Dylan gescheiden is, is het niet makkelijk, maar Wendy heeft haar kleinkinderen al ontmoet en hoopt in de toekomst toch nog echt een grootmoeder voor hen te kunnen zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.