André Hazes heeft er wat over te zeggen: “Zo gaat het nu met mij”
PMN
André Hazes heeft er wat over te zeggen: “Zo gaat het nu met mij”
Foto: Photonews

André Hazes lijkt zijn leven weer op de rails te hebben. De zanger vertelt daar openhartig over op de Vlaamse televisie.

André Hazes heeft zijn drugs- en alcoholverslaving overwonnen. Sindsdien is het een stuk rustiger geworden rondom hem. Hij vertelt er meer over in het Play4-programma Café Congé.

“Ik ben nog nooit zo’n betrokken en goede vader geweest,” klinkt het. “Ik ben nog nooit zo’n betrokken en goede partner geweest. Dat zit vooral in de kleine dingen.”

André is gaan beseffen dat het anders moet. “Ik kan thuis wel eens de vaatwasser inladen, en mijn vrouw kijkt dan en denkt: ‘Wie is deze man?’ Twee jaar geleden zou ik gezegd hebben dat ik die vaatwasser niet zou inladen omdat ik André Hazes ben en dat niet doe.”

“Het klinkt superstom, maar het was wel de realiteit. Ik ben nu een heel gewone man. Ik geef mijn zoontje voetbaltraining. Ja, ik denk dat ik mijn vrouw daarmee gelukkiger maak dan met al het geld van de wereld. Ik heb stabiliteit gekregen door echt hard te vallen.”

André en Monique Westenberg wonen nog steeds apart. “Ik ben wel de helft van de week bij haar,” verduidelijkt de zanger. “En de andere helft van de week ben ik bij mij thuis. Ik zou ook niet willen dat mijn zoontje mij ‘s ochtends heel moe ziet. Zoals het nu loopt, werkt het heel goed.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.