Pommelien Thijs heeft formidabel nieuws gekregen
PMN
Pommelien Thijs heeft formidabel nieuws gekregen
Foto: Photonews

Pommelien Thijs (23) heeft geweldig nieuws gekregen. Het nieuws raakte zaterdag bekend. De zangeres past meteen haar agenda aan.

Pommelien Thijs bracht geen zomerhit uit. Het neemt niet weg dat haar agenda goed gevuld is met optredens. Daar mogen nu ook data voor filmopnames bij.

Pommelien zagen we al acteren in ‘Knokke Off’. Dat was zo goed dat regisseurs Adil El Arbi (36) en Bilall Fallah (38) haar contacteerden om mee te spelen in hun film ‘Patsers’. De zangeres/actrice ging maar al te graag in op het voorstel van de Hollywoodregisseurs. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

De opnames van het tweede seizoen van ‘Knokke Off’ zijn net achter de rug. Pommelien kijkt nu al uit naar opnames van ‘Patsers’. “Ik heb er enorm veel zin in, zeker om met zo’n geweldige cast en crew te mogen gaan samenwerken.”

Pommelien Thijs mag meespelen in de film 'Patsers'

Pommelien zal in de film de rol van Femke spelen. Ze is het hoofd van een hackersnetwerk. “Haar personage is een wat nerdy en game-achtig type, waarvoor ze een transformatie zal ondergaan, maar zonder dat het te cliché wordt”, leggen Adil en Bilal uit. “Samen met twee hackers runt Femke een beginnend hoogtechnologisch bedrijf à la Silicon Valley. De drie zijn gespecialiseerd in cybersecurity, maar ze worden door Adamo omgekocht en het bedrijf vervolgens gecorrumpeerd.”

Pommelien zal in totaal tien draaidagen hebben. De regisseurs merken op dat ze niet zal vechten, maar dat er heel wat gebeuren rond haar personage. “Ze gaat bedreigd worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.