Sam Gooris vertelt hoe het écht gelopen is met de puppy’s: “Toen heeft Shania ons kunnen overtuigen”
PMN
Sam Gooris vertelt hoe het écht gelopen is met de puppy’s: “Toen heeft Shania ons kunnen overtuigen”
Foto: VTM

Er komt een nieuwe reeks aan van ‘Expeditie Gooris’. De fans van het programma zullen het graag horen. De nieuwe reeks zal deze winter te zien zijn op televisie.

Sam Gooris gaat met zijn gezin weer op vakantie. Dit keer gaat de trip naar Australië. We kunnen alles weer volgen op televisie.

Intussen lopen er bij Sam thuis twee puppy’s rond. Nochtans was de zanger daar écht tegen. In Het Laatste Nieuws vertelt hij hoe het allemaal gelopen is.

Shania Gooris wist haar ouders op haar verjaardag te overtuigen om voor een hondje te gaan

“Toen we in Tokyo waren, bezochten we een hondencafé en maakte Shania haar wens nogmaals kenbaar. Maar ik zag dat extra werk, net als Kelly Pfaff en Kenji Gooris, niet zitten,” legt Sam uit. Dat veranderde in mei van dit jaar. Shania Gooris slaagde er toen in om op haar verjaardag haar ouders te overtuigen.

“Kelly had als verrassing een fotokaart gemaakt, waarop het nestje stond waar ze een hondje uit mocht kiezen. Die hebben we Shania om twaalf uur ’s nachts gegeven, op het moment waarop haar verjaardag officieel begon,” gaat Sam verder.

“Eind juni mochten we de puppy’s gaan halen. En ik zeg bewust puppy’s, want Kenji heeft er ook eentje gekozen. En ik moet zeggen: onze kinderen nemen beiden hun verantwoordelijkheid, dus voorlopig vind ik het allemaal prima.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.