Staat hart van zanger Metejoor opnieuw open voor de liefde na burn-out?
WVDS
Staat hart van zanger Metejoor opnieuw open voor de liefde na burn-out?
Foto: Photonews

Nadat Metejoor in mei een pauze inlaste omdat hij helemaal leeg was, staat de zanger er opnieuw, vol vertrouwen en genietend van wat hij doet op het podium. Hij heeft heel diep gezeten.

"Het was heftig. Dat was liggen. Niks doen. Ik raakte de trap niet eens op. Helemaal leeg,” vertelt de zanger heel open aan Het Laatste Nieuws.

"Ik heb veel gehuild", Metejoor over mentale crash

“En dat was heel atypisch voor mij. Ik heb veel gehuild. Dat ging van schreeuwen naar heel hard piekeren.” Metejoor zocht hulp en familie en vrienden sleurden hem door deze moeilijke periode.

En nu hij gelukkig is en kan genieten, is een voor de hand liggende vraag natuurlijk of hij openstaat voor een nieuwe liefde. “Ik zoek de liefde niet op. Ik ben op dit moment in mijn leven gewoon blij en dankbaar met mijn intieme kringetje waar ik de voorbije periode zoveel aan gehad heb, en hopelijk in de toekomst zal blijven hebben.”

Metejoor lijkt nu wel beter gewapend tegen wat mensen zullen zeggen wanneer met een nieuwe liefde naar buiten komt. “Ik heb mij er bijvoorbeeld al bij neergelegd dat, als ik ooit ergens in het openbaar zal opduiken met iemand aan mijn zijde, mensen daarover zullen roddelen."

"Plezant is dat niet, maar elke mens die met zijn kop op tv komt, krijgt daarmee te maken. En als het mij op dat moment energie geeft om rond te lopen met die persoon, ga ik dat vooral doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.