"Wauw! Proficiat!": Anouk Matton heeft fantastisch nieuws te delen
COS
"Wauw! Proficiat!": Anouk Matton heeft fantastisch nieuws te delen
Foto: VTM

Anouk Matton heeft een fijne zomer achter de rug. Die is zopas nog een beetje beter geworden.

Anouk Matton schitterde deze zomer op 'Zomerhit'. Ze bracht een prachtige cover van 'Het Is Een Nacht'. Dat ze kon zingen, bewees ze in 2021 al in het VTM-programma 'The Best Of' en afgelopen jaar in het derde seizoen van 'The Masked Singer' als Vlinder.

Anouk staat als dj ook als MATTN bekend. Deze zomer mocht ze op verschillende festivals draaien. Het hoogtepunt? Tomorrowland. Daar mocht ze zowel tijdens het eerste als het tweede weekend draaien. Het eerste weekend was ze op de Mainstage terug te vinden.

Anouk heeft nu fantastisch nieuws vernomen. Ze is deze maand 'Equal Artist' van Spotify. Het zorgde ervoor dat Anouk deze week even op Times Square in New York City te bewonderen was. "OMGGGG! Dat ben ik op Times Square! Thank youuuuuuuu Spotify", schrijft ze op Instagram.

"Wauw!!! Proficiat!", reageert Dina Tersago. Goede vriendin Sarah Puttemans laat een heleboel hartjes achter. "Cool!", vindt Valerie De Booser. "Amazing! Trots", zegt Dimitri Vegas, Anouks echtgenoot. Ook Pommelien Thijs was al eens als Equal Artist op Times Square te bewonderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anouk Matton Thivaios - MATTN (@mattnworld)

Meer nieuws

Meer nieuws

.