Zij krijgen voorrang voor tickets bij vierde show Regi vs Milk.inc
PMN
Zij krijgen voorrang voor tickets bij vierde show Regi vs Milk.inc
Foto: Photo News

In één week tijd heeft Regi drie shows in het Sportpaleis uitverkocht. Er komt daarom nog een vierde show aan. Hij had zelf niet kunnen denken dat het zo'n vaart zou lopen.

Regi zorgt voor een ware sensatie gezorgd in het Sportpaleis door in slechts één week tijd drie uitverkochte shows te verzorgen.

Het succes van deze optredens heeft geleid tot de aankondiging van een vierde show die plaats zal vinden op 2 november 2024.

Regi was overweldigd door het enorme succes van zijn eerdere shows en had nooit durven dromen dat het zo snel zou gaan.
(Lees verder onder de foto)

Het Sportpaleis is een van de grootste muziekarena's in België en het feit dat Regi erin slaagde om drie shows achter elkaar uit te verkopen is een prestatie die niet zomaar over het hoofd kan worden gezien.

De vierde show belooft net zo spectaculair te worden als de voorgaande optredens met een unieke setlist en waarschijnlijk enkele verrassende gastoptredens.

Voor degenen die de afgelopen dagen op een wachtlijst zijn geplaatst is er zelfs goed nieuws.

Zij krijgen voorrang bij het bestellen van tickets voor de nieuwe show, waardoor ze een extra kans krijgen om dit spectaculaire evenement bij te wonen.
(Lees verder onder de foto)

Wat de terugkeer van Linda betreft, heeft dit zeker zijn effect gehad. Voor Regi is dit ongetwijfeld een mijlpaal in zijn carrière.

Met zijn kenmerkende stijl en unieke sound heeft hij een grote schare fans weten te verzamelen en zijn shows zijn altijd een groot feest.

Voor degenen die de vorige shows hebben gemist of gewoon niet genoeg kunnen krijgen van Regi's muziek is dit de perfecte kans om de energie en het spektakel van zijn optredens zelf te ervaren.

Vanaf maandag 6 november 10 uur kunnen tickets worden besteld via de officiële website van het Sportpaleis; sportpaleis.be.

Als je een fan bent van Regi en zijn muziek mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol dansbare beats en feestelijke sfeer.

Mis het niet en zorg ervoor dat je erbij bent op 2 november 2024 in het Sportpaleis voor de vierde show van Regi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.