André Hazes aangedaan door nieuws over zijn moeder Rachel: Dit wil hij erover kwijt
LHX
André Hazes aangedaan door nieuws over zijn moeder Rachel: Dit wil hij erover kwijt
Foto: Photonews

Het rommelt weer in de familie Hazes. Dit keer is Rachel Hazes tot wel héél drastische maatregelen overgegaan.

Rachel Hazes heeft haar zoon André gesommeerd de naam André Hazes niet meer commercieel te gebruiken. Enkele dagen bleef een reactie van André uit, maar nu is die er dan toch.

"Hallo allemaal", begint de zanger een boodschap in zijn Instagramverhaal. Dat het om een serieuze mededeling gaat, blijkt al meteen. "Normaal neem ik een filmpje altijd in één keer op en zie ik wel of het goed is of niet, maar nu heb ik het al zeven keer geprobeerd en elke keer verwijder ik het, omdat ik vastloop."

Hij heeft de afgelopen tijd veel berichtjes ontvangen van zijn volgers. Die zijn bezorgd omdat hij al een tijdje niets van zich heeft laten horen.

"Dat komt omdat Monique is geopereerd aan haar neus. Ik ben bij haar om haar te verzorgen", begint hij zijn verklaring. Er is echter nog een andere, ingrijpendere reden: het nieuws over Rachel.

"Dat heeft me best wel gepakt", geeft hij toe. "Dus om nu lacherig te gaan doen op Instagram, dat zit er niet echt in. Maar alles gaat goed hoor, en ik leef", verduidelijkt hij. "Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes."

Meer nieuws

Meer nieuws

.