Marco Borsato niet te spreken over zeer verrassende aankondiging over hem
PMN
Marco Borsato niet te spreken over zeer verrassende aankondiging over hem
Foto: Photonews

Marco Borsato heeft volgens intimi van de familie besloten om nooit meer op te treden. Na zijn proces zou hij ook definitief naar Italië willen verhuizen. De zanger wordt gelinkt aan ongewenst seksueel gedrag bij een vrouw die een klacht tegen hem indiende.

Er is een verrassende aankondiging over Marco Borsato. Eind december zijn er in de Jaarbeurs in Utrecht vier theaterconcerten met zijn repertoire georganiseerd. De zanger zelf is er niet bij, want hij heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Organisator Mike Leegwater van Hillenaar Events zegt in het AD dat er behoefte is aan de muziek van Marco. "We willen de liedjes weer aan het grote publiek geven dat ze verdienen", citeert Shownieuws hem. "Het gaat in de voorstelling echt om de muziek en die staat wat ons betreft los van de oorspronkelijke vertolker."

Marco is al jaren uit het openbare leven verdwenen. Hij heeft sinds 2019 niet meer opgetreden. De zanger verdween uit de openbaarheid na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Meer nieuws

Meer nieuws

.