Martien Meiland verklapt het al over hun nieuw groot huis: “Dan zal het allicht klaar zijn”
PMN
Martien Meiland verklapt het al over hun nieuw groot huis: “Dan zal het allicht klaar zijn”
Foto: De Vijver Media

Wie op zoek is naar vastgoed moet zeker eens aankloppen bij de familie Meiland. Ze hebben wel wat aan in de aanbieding. De familie gaat samenwonen in een groot huis.

De Meilandjes gaan weer verhuizen. Ze gaan samenwonen in één groot huis. Het maakt dat Martien Meiland en Erica hun huis te koop hebben gezet. Ook hun pension code Rosè staat te koop.

Daar blijft het niet bij. Ook Maxime Meiland heeft haar huis te koop gezet. De familie is dus op zoek naar geschikte kopers.

“Het is uitverkoop bij ons”, merkt Martien op bij SBS6. “Ons huis, het pension, het huis van Maxime. We zijn er klaar mee.”

Al valt de verkoop van het huis hen toch zwaar. “Het is er zo lekker vertoeven”, zegt Erica. “Je hoort er de vogeltjes fluiten en je hebt er veel privé. Ik heb er wel moeite mee.”

De Meilandjes beginnen weer aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. De plannen voor hun nieuwe huis zijn al uitgewerkt. “Ze gaan in september beginnen met bouwen”, licht Martien nog toe. “Dan zal het allicht eind maart 2025 klaar zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.