Het gaat opnieuw mis voor Junior Planckaert tijdens het racen
PMN
Het gaat opnieuw mis voor Junior Planckaert tijdens het racen
Foto: Photo News

Junior Planckaert is weer helemaal klaar voor het racen na zijn zware crash. Hij rijdt dit weekend mee in de rally ‘De zes uren van Kortrijk’. Helaas gaat het opnieuw mis.

Na een zware crash is Junior Planckaert weer helemaal klaar om terug te keren naar de racebaan. Dit weekend zal hij deelnemen aan de rally 'De zes uren van Kortrijk'.

Helaas verloopt de start van het race niet zoals gehoopt voor Junior, aangezien hij te maken krijgt met diverse technische problemen.

Op zijn Instagram Stories deelt Junior zijn teleurstelling: "Niet de start die we hadden gehoopt, met veel technische problemen."

Ondanks deze tegenslag blijft hij echter positief en kijkt hij uit naar een nieuwe kans vandaag. Hij is ervan overtuigd dat alle problemen dan opgelost zullen zijn.

Na zijn herstel van de zware crash is Junior vastbesloten om zijn passie voor racen voort te zetten. Hij heeft hard gewerkt om weer in topvorm te komen en heeft alle vertrouwen in zijn vaardigheden en zijn team.
(Lees verder onder de foto)

Hoewel het begin van de rally niet vlekkeloos verloopt, is hij vastberaden om terug te vechten en te laten zien wat hij in huis heeft.

Het is bewonderenswaardig om te zien dat Junior ondanks de tegenslagen positief blijft en zijn motivatie hoog houdt. Het is duidelijk dat zijn liefde voor de autosport hem aandrijft om door te gaan, zelfs in moeilijke tijden.

Met zijn vastberadenheid en optimistische instelling kan hij deze tegenslag overwinnen en alsnog een succesvolle race neerzetten.

We wensen Junior Planckaert veel succes en een probleemloze race tijdens vandaag's herkansing.

Moge alle technische problemen opgelost zijn en hem in staat stellen om zijn ware potentieel te tonen. Laten we hopen op een spectaculaire comeback!

Meer nieuws

Meer nieuws

.