Koen Wauters en Valerie De Booser hebben nieuws voor Zita Wauters: "Mag ze van ons doen"
COS
Koen Wauters en Valerie De Booser hebben nieuws voor Zita Wauters: "Mag ze van ons doen"
Foto: Photonews

Zita Wauters is in juni afgestudeerd aan het middelbaar onderwijs. Deze zomer heeft ze wel een heel bijzondere vakantiejob beet.

Zita Wauters zorgt deze zomer voor versterking bij 'Zomerhit'. De 18-jarige Zita loopt backstage rond en zorgt voor leuke interviews en activiteiten met de artiesten. Na haar werk voor Ketnet van de afgelopen jaren lijkt ze steeds meer in de voetsporen van haar bekende ouders te treden.

"Valerie en ik hebben haar nooit geppusht om iets in de media te doen, maar ik ken veel kinderen van dokters die ook dokter worden. Of kinderen die de beenhouwerij van hun ouders overnemen. Dat is de appel en de boom, hè", merkt Koen op in Story.

"We zullen haar in alles steunen", benadrukt Koen. Dat Zita's interesses niet alleen bij presenteren liggen, maakte ze al duidelijk aan haar ouders. "Zita wil ook graag acteren, dus mag ze van ons naar de acteerschool gaan", besluit Koen. 

In Nina vertelde Zita eerder dit jaar dat ze het geweldig vindt om te acteren en dat ze dat in de toekomst graag meer zou doen. "Ik heb al eens gekeken naar een acting school in Engeland. Maar ik vind het nogal eng om helemaal alleen naar daar te gaan. Later misschien", aldus Zita.

Meer nieuws

Meer nieuws

.