Maand na breuk met Junior Planckaert: Pauline De Vos in opvallend gezelschap
LHX
Maand na breuk met Junior Planckaert: Pauline De Vos in opvallend gezelschap
Foto: Instagram@paulinedevos

Meer dan twee jaar waren Junior Planckaert en Pauline De Vos gelukkig samen. Midden augustus deelden ze echter slecht nieuws.

"Soms is graag zien loslaten", klonk het op de Instagrampagina's van Junior Planckaert en Pauline De Vos. "We hebben samen besloten om als vrienden uit elkaar te gaan."

Sinds de breuk heeft Pauline niet stilgezeten. Op haar Instagram is te zien dat ze de afgelopen tijd onder meer in Denemarken en Parijs is geweest. Daarnaast duikt ze ook op in de foto's van Amber Diddens.

Amber kennen we allemaal nog van 'Boer zkt Vrouw', waar ze, na een aarzelende start, het hart van cowboy William veroverde. Zij en William wonen inmiddels samen in een stacaravan op de ranch van Williams vader.

Amber deelt een heleboel foto's en filmpjes van het 'Indian Summer Rodeo Event' dat afgelopen weekend plaatsvond op de ranch. Het zijn indrukwekkende beelden.

Op de eerste foto poseert ze samen met Pauline. "Zó een leuke avond en zó leuk om jullie bezig te zien!", reageert die. "Zó leuk dat jij erbij was", antwoordt Amber.

Naast Pauline was er trouwens nóg bekend bezoek: Candice Martens uit 'Blind Getrouwd. "Was supertof!", schrijft zij in de reacties.

Meer nieuws

Meer nieuws

.