Programmadirecteur VRT1 heeft plannen met Zita Wauters: “Zo steekt hij VTM de loef af”
PMN
Programmadirecteur VRT1 heeft plannen met Zita Wauters: “Zo steekt hij VTM de loef af”
Foto: Photonews

Zita Wauters nam ons afgelopen donderdag mee achter de schermen van ‘Vlaanderen Feest’. We konden alles volgen op de sociale media. Zita is één van de grootste talenten in het Vlaamse showbizzland.

Zita Wauters gaan we ook dit jaar weer terugzien in ‘Zomerhit’. Ook daar zal ze haar 195.000 fans op de sociale media een blik gunnen achter de schermen. De openbare omroep gelooft erg in Zita Wauters.

Programmadirecteur Ricus Jansegers speelt Zita volop uit. “Daar heeft hij een reden voor”, citeert TV-Familie een bron in ‘De Morgen’. “Dat Zita een talent is, daar is iedereen het over eens.”

Programmadirecteur VRT1 wil Zita zo snel mogelijk zo veel mogelijk laten doen

Jansegers moet wel waakzaam zijn over Zita. “Ze is iemand die je nog goed moet begeleiden en voorzichtig moet laten groeien, net zoals dat met Gloria Monserez gebeurde. Ricus wil Zita nu zo snel mogelijk zo veel mogelijk laten doen.”

Ricus was in het verleden nog aan de slag bij VTM. “Dat hij nu met Zita hen de loef afsteekt, is voor hem mooi genomen. Net op VTM is immers haar vader Koen Wauters het uithangbord.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.