Lesley-Ann Poppe trekt conclusie over haar man Kevin: “Dat heeft hij niet, maar wel een toffe wagen”
PMN
Lesley-Ann Poppe trekt conclusie over haar man Kevin: “Dat heeft hij niet, maar wel een toffe wagen”
Foto: Photonews

Lesley-Ann Poppe is al een tijdje samen met Kevin. De twee zijn ook getrouwd en hebben ook samen een zoontje.

Maar niet alle Vlamingen zitten blijkbaar te wachten op drie mannen die dansen op hoge hakken. Mister Gay Belgium-organisator Bram Bierkens vertelt in TV-Familie wat er gebeurde. “De voorbije weken hebben de jongens van Trinxx een promotournee gedaan doorheen Vlaanderen. Telkens een optreden, en er worden dan flyers uitgedeeld. En we hebben gemerkt dat het publiek erg verdeeld reageert op hun vrouwenschoenen.”

“Enerzijds zijn er mensen die het toejuichen dat Trinxx op een toffe manier voor diversiteit vecht en het hokjesdenken een halt wil toeroepen. Want: waarom zouden mannen geen make-up, rokken of hoge hakken mogen dragen?”

“Ze hebben de meest vreselijke dingen moeten horen. `Vieze janetten!' `Bananenridders!' `Steek die flyers in jullie reet, dat hebt ge waarschijnlijk graag!' Ze werden zelfs bespuwd! Letterlijk, hé. Ja, dat gaat wel heel ver. En in Antwerpen werden we omsingeld door een groep gasten. Regelrechte bedreigingen werden er geuit, want we waren `vuile homo's'. Een grof schandaal vind ik het”, besluit Bierkens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.