Tom Waes zal deze vreselijke blessure tijdens ‘Wauters vs. Waes’ nooit vergeten: “Ergste pijn ooit”
Tom Waes zal deze vreselijke blessure tijdens ‘Wauters vs. Waes’ nooit vergeten: “Ergste pijn ooit”
Foto: Medialaan

Tom Waes heeft voor zijn tv-werk al verschillende blessures en ‘pijntjes’ opgelopen. Zijn pijnlijkste blessure liep hij naar eigen zeggen op tijdens ‘Wauters vs. Waes’, het programma waarin hij het in tien uitdagingen opnam tegen Koen Wauters.

Het wordt warm met maxima van 22 graden in de Hoge Venen tot 26 of 27 graden in de Kempen en dit bij een zwakke tot soms matige wind uit noordelijke richtingen. Aan zee waait er een matige wind uit het noorden, waardoor het kwik er niet hoger klimt dan 17 of 18 graden. Dat meldt het KMI.

En vanaf morgennamiddag gaat het weerbeeld stilaan veranderen. In het oosten van het land kan het vanaf de namiddag al beginnen onweren. De maxima schommelen rond 19 graden aan zee, tussen 21 en 23 graden in de Ardennen en tussen 24 en 26 graden in het centrum.

Maandag ziet er niet zo goed uit. Er trekt dan een storing met regen onweerachtige buien over ons land. Die verplaatst zich maar zeer langzaam. Er is dus kans op overvloedige neerslag, vooral ten zuiden van Samber en Maas. Aan de kust en in het oosten van het land zou tot ‘s avonds droog blijven. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden bij een matige wind uit oostelijke tot noordoostelijke richtingen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.