De echte reden waarom Sarah Puttemans niet opduikt in ‘De Verhulstjes’
WVDS
De echte reden waarom Sarah Puttemans niet opduikt in ‘De Verhulstjes’
Foto: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, heeft ondertussen een heel sterke basis uitgebouwd als influencer. Op die manier volgt ze haar eigen professionele pad.

Haar volgers krijgen via haar kanalen op Instagram en haar vlog een mooie inkijk in haar leven. En haar jetsetleven met vakanties op exotische plaatsen en exclusieve evenementen doet heel wat volgers wegdromen.

Sarah Puttemans heeft haar eigen visie op haar professionele carrière

Daarnaast is ze ook een stijlvoorbeeld wat betreft mode en accessoires van grote merken. “Ik besef heel goed dat ik een mooi leven heb. Dat deel ik graag, maar uiteraard heb ik ook zoals elke jonge vrouw mijn onzekerheden, en die durf ik ook te laten zien aan mijn volgers”, verklaart Sarah haar succes.

Veel fans zouden Sarah maar al te graag zien opduiken in hun favoriete tv-programma ‘De Verhulstjes’. Maar ook daar heeft ze een duidelijke visie over, volgens Kristien Van Lent, influencer-expert.

“Een slimme zet, door de inkijk in haar wereld vooral op haar eigen kanalen te behouden, blijft het exclusief. Zo raken haar fans haar niet beu”, vertelt de experte aan Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.